Stay Updated!

BLOG

پایش مداوم دمای کانتینرهای حمل مواد غذایی صادراتی

پایش مداوم دمای کانتینرهای حمل مواد غذایی صادراتی

حفظ زنجیره سرد برای نگهداری و حمل و نقل مواد غذایی بخصوص در کانتینرهای صادراتی، ضروری است. رعایت محدودیت های دما نقش مهمی در ایمنی مواد غذایی ایفا می کند. مواد غذایی فاسد شدنی به تغییرات دما و رطوبت بسیار حساس هستند.

میوه ها و سبزیجات را نباید در دمای بسیار بالا نگهداری یا حمل کرد زیرا به سرعت رسیده می شوند و ممکن است از سفر تا رسیدن به سوپرمارکت جان سالم به در نبرند. گرما می تواند منجر به رشد باکتری در محصولات لبنی، گوشت و ماهی شود که به نوبه خود می تواند باعث بیماری یا مسمومیت غذایی شود.

از طرفی دمای بسیار پایین نیز موجب یخ زدی بخصوص میوه و سبزی میشود و طراوت و تازگی آنرا از بین خواهد برد.

 

برای اطمینان از ایمنی و کیفیت بهتر مواد غذایی، دستورالعمل های و استانداردهای جهانی وجود دارد که پایبندی به زنجیره سرد از تولید تا حمل و مصرف را تجویز می کند.

نظارت بر زنجیره سرد باید در تمام مراحل نگهداری تا حمل و نقل و فروش محصولات غذایی تضمین شود.

مقادیر دما و رطوبت ممکن است به دلیل تأثیرات خارجی در نوسان باشد. اگر مواد غذایی در حین انتقال به اندازه کافی سرد نشده و در معرض گرما یا گرما قرار گیرند، کیفیت غذا در خطر است.

با دیتالاگرهای مخصوص اینکار که توسط مهندسین ایده پردازان طراحی و ساخته شده اند، می‌توانید انطباق با زنجیره سرد را کنترل کرده و نقاط ضعف احتمالی را شناسایی کنید.

این دیتالاگرئر در اتاق کانتینر نصب شده و بصورت مدوام میتواند بشما گزارش دهد که مواد غذایی موجود در کانتینر حمل شما در چه دمایی است و در صورت بروز مشکل و خروج از محدوده دمایی بشما هشدار داده تا بتوانید مشکل را بررسی و برطرف کنید و از کم شدن کیفیت مواد حمل شده و همچنین ضررهای احتمالی اقتصادی جلوگیری کنید.

تماس با ما

info@iplog.ir

32681691 031

اصفهان ، چهارباغ خواجو